Tuesday, 19 May 2015

Assalamualaikum wbt...

                                                       


Sekali lagi merasakan diri ini sudah lama tidak menulis karya- karya indah dan menjana pemikiran. sudah genap setahun laman blog ini tidak di jengah oleh dek kesibukan membina diri & menyumbang bakti buat umat ini.

Setahun ini juga banyak memberikan pengalaman & didikan buat diri yang sangat mahal harganya..biarlah entry kali ini saya memperkenalkan dulu apakah elemen- elemen penting yang akan saya akan nukilkan dalam blog saya untuk tahun 2015 ini. blog ini akan memuatkan beberapa idea- idea dan tulisan yang lebih bersifat ilmiah & pemikiran yang saya perolehi semasa menghadiri beberapa majlis ilmu yang disampaikan oleh beberapa guru- guru yang berwibawa & di yakini keilmuan merka.. huhu...merasa faqir & kerdil diri ini dek lantaran ilmu yang ada belum mampu di aplikasi sepenuhnya.. mohon beribu ampun & maaf guru- guruku yang telah mendidik jiwa ini untuk menjadi insan yang lebih baik dan beradab, namun masih terlalu banyak yang ingin dibaiki...:'(


saya juga tertarik untuk menulis beberapa artikel berkenaan dengan umat yang sakit & apakah punca kepada permasalahan2 yang berlaku pada hari ini. InshaAllah tunggulah kemunculan beberapa entry saya tidak lama lagi..mudah- mudahan Allah memberikan kekuatan kepada saya buat menulis tulisan- tulisan yang bermakna buat masyarakat am-nya dan umat Islam khususnya..Wallahhu'alam..:)

No comments:

Post a Comment